Event: Geo-informatie binnen de energietransitie

Wanneer

22 juni 2022 van 15.00 tot 19.00 uur

Waar

Kadaster Apeldoorn (De Brug) – Laan van Westenenk 701 (niet de hoofdlocatie van Kadaster)

KEK, Jong GeoBusiness en jong GIN bundelen de krachten in een event speciaal voor young professionals. In deze middag willen we jullie middels een tweetal paneldiscussies kennis laten maken met de beleids- en realisatiehoofdbrekers om geo-informatie en de energietransitie goed op elkaar af te stemmen. Want, hoe passen we de ruimtelijke consequenties van de energietransitie eigenlijk op een slimme manier in? Met jouw vragen en stellingen, die je direct live kunt inbrengen, heb je invloed op de discussie en kan je antwoorden krijgen van de experts van o.a. Alliander, Earth Valley en Kadaster. De paneldiscussies worden begeleid door niemand minder dan Ed Nijpels!

Ga je graag de discussie aan, meld je dan hier aan via de website van Jong GeoBusiness. Deelname is gratis (maar er zijn een beperkt aantal plekken)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *