Welke KEK’er gun jij een plekje in het leiderschapsprogramma van De Groene Vloot?

Springtij en de Energieboot, wie kent het niet. De afgelopen 7 jaar heeft de Energieboot mogen ervaren wat het samenbrengen van young professionals uit alle soorten organisaties, sectoren en windstreken voor impact kan hebben op de duurzaamheidstransitie. Een vraagstuk dat anno 2021 ook echt om een integrale en dus organisatie-, sector-, en grens-, overstijgende aanpak vraagt. En daarom gaat de Energieboot dit jaar verder als De Groene Vloot, met een vernieuwd leiderschapsprogramma om nog meer impact te maken.

En KEK mag dit jaar één start-up kaart twv € 2.800,- weggeven. Say what?! Hoe tof is dat! Het thema van Springtij dit jaar is ‘De stemmen die niet gehoord worden’ en aansluitend heeft ook De Groene Vloot een extra focus op diversiteit in de breedste zin van het woord; de duurzaamheidstransitie versnellen doen we namelijk samen. Daarom leek het ons een mooie gedachte als ambassadeurs elkaar nomineren. Dus, wie verdient volgens jou een plekje op De Groene Vloot en waarom?

Nomineer een KEK’er
Tot en met vrijdag 30 juli kun je een KEK’er nomineren. In je inzending vertel je wie je wilt nomineren en waarom. Dit mag geschreven zijn maar je kunt ook een video opnemen. Je mag je pitch onderbouwen met foto’s, video’s, podcasts; kortom alles wat jouw inzending kracht bij zet. Stuur je inzending naar communicatie@klimaatenergiekoepel.nl o.v.v. ‘De Groene Vloot challenge’.

Selectie en stemmen
In de eerste week van augustus maken we een selectie van de aantal inzendingen. Daarna kun je van 9 t/m 13 augustus stemmen op jouw favoriet.

De winnaar maken we bekend in week 33.

Niet gewonnen maar wil je toch mee met De Groene Vloot? Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.degroenevloot.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *