KEK is georganiseerd in verschillende sectorteams: energiesysteem, gebouwde omgeving, industrie, landbouw & voedsel, mobiliteit, arbeidsmarkt & onderwijs en Circulaire Economie. De sectorteams fungeren als kennispool en komen bijeen voor bijvoorbeeld het uitwisselen van kennis en informatie, het opstellen van opiniestukken, of het organiseren van evenementen/bedrijfsbezoeken en campagnes.


Mobiliteit

We want you!

Ben jij gepassioneerd om je steentje bij te dragen aan duurzame mobiliteit en een toekomstbestendig mobiliteitssysteem? KEK is op zoek naar enthousiaste sectorleads die het sectorteam mobiliteit (verder) weet te verbinden, inspireren en enthousiasmeren om inhoudelijk mee te praten over de verduurzaming van de mobiliteitssector. Bekijk dan de vacature!


Landbouw & Voedsel

We want you!

Ben jij gepassioneerd om je steentje bij te dragen aan duurzaam landgebruik en een toekomstbestendige landbouw en voedselsector? KEK is op zoek naar enthousiaste sectorleads die het sectorteam landbouw (verder) weet te verbinden, inspireren en enthousiasmeren om inhoudelijk mee te praten over de verduurzaming van de landbouw- en voedselsector. Bekijk dan de vacature!