Bedrijfsbezoek Netbeheerders Alliander, Enexis, Stedin

Organizer

Klimaat en Energiekoepel (KEK)

Website: https://www.eventbrite.nl/o/klimaat-en-energiekoepel-kek-17481021535
Venue

Amsterdam Westpoort

Basisweg 75, 1043AP Amsterdam

Amsterdam, NH, NL, 1043AP

Krijg meer inzicht in de rol van netbeheerders in de energietransitie en hoe dit in de praktijk eruit ziet.

Op vrijdagmiddag 17 mei wordt de kans gegeven om de fascinerende wereld van netbeheerders Alliander, Enexis en Stedin te verkennen tijdens een exclusief bedrijfsbezoek aan het kantoor van Alliander in Amsterdam Westpoort. De drie vooraanstaande regionale netbeheerders spelen een cruciale rol in het Nederlandse energielandschap en zetten zich in voor een betrouwbare en duurzame energievoorziening voor vandaag en morgen.

Tijdens dit boeiende evenement wordt je meegenomen op een informatieve reis. We beginnen met een introductie tot de missie, visie en taken van Alliander, Enexis en Stedin. Vervolgens krijg je de kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij de operatie van de netbeheerder. Ook gaan we gezamenlijk een casus behandelen die de sociale kant van de energietransitie behelst. Op deze manier krijg je een volledig beeld van wat de werkzaamheden van de netbeheerder inhoud.

Het bedrijfsbezoek belooft niet alleen een educatieve ervaring te worden, maar ook een gelegenheid om te netwerken met professionals uit de sector en met gelijkgestemden. Het is een unieke kans om te leren, te delen en te inspireren in het streven naar een duurzaam energiesysteem van de toekomst.

Graag zien we je op vrijdag 17 mei 2024 voor dit event!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *