Afterparty Open Energie Dag

Afterparty Open Energie Dag

Afterparty Open Energie Dag

door
281 281 mensen hebben dit evenement bekeken.

(powered by KEK en Talent voor Transitie)

Wist je dat een fulltime carrière in Nederland gemiddeld uit 80.000 uur bestaat? Dat komt neer op maar liefst 10.000 werkdagen, oftewel 2000 werkweken. Deze tijd kun je op allerlei manieren invullen, maar het mooiste is toch als je hierin iets goeds doet voor de maatschappij. Dit kan door te werken aan de verduurzamingsopgave, waar je een échte impact kunt maken! Wil je meer voorbeelden en tips over hoe dit er voor jou kan uitzien? Dan ben je van harte welkom op de ‘Afterparty’ van de Open Energie Dag.

Tijdens de Open Energie Dag kan iedereen langsgaan bij duurzame energieprojecten in heel Nederland om kennis te maken met de mensen en de technieken achter de energietransitie. Op de Afterparty ontmoet je enthousiaste young professionals die dagelijks actief zijn in sectoren die zich bezighouden met de energietransitie. Of je nu op zoek bent naar je eerste baan, een carrièreswitch overweegt of simpelweg je professionele netwerk wilt uitbreiden, ons evenement biedt alle kennis, contacten en gezelligheid die je nodig hebt.

  • KEK is een cross-sectoraal netwerk van 1000+ jonge professionals werkzaam in sectoren die verband houden met het klimaatakkoord. We geloven sterk in de kracht van jonge werkenden om vernieuwing te brengen in het huidige systeem. Daarom bundelen we onze krachten om de Nederlandse energietransitie en klimaatopgave te versnellen.

  • Talent voor Transitie biedt een open traineeship voor startende professionals met een intrinsieke motivatie om beweging te creëren. In een periode van twee jaar zetten TvT-ers hun schouders onder uitdagende projecten bij ambitieuze organisaties. Tegelijkertijd volgen zij hét TvT-ontwikkelprogramma voor professionele en persoonlijke groei.

Aanvullende details

Registratie -

Event registration closed.
 

Datum en tijd

2023-09-16 @ 18:00 aan
2023-09-16 @ 22:00
 

Einddatum registratie

2023-09-16

Share With Friends