Event terugblik KEK/kWh People/Fakton

We genieten nog even na met de foto’s van Dennis Vloedmans!

Het was een waardevol event van kWh People en de Klimaat en Energie Koepel (KEK) bij Fakton Energy.

Wát een dag was het op de skybar van Fakton op de 22e verdieping van het WTC in Rotterdam. Fantastische sprekers als @Koen Willems (kWh People), Koen Maassen (KEK) en @Wouter van den Wildenberg (Fakton Energy). Fakton is een platform van ondernemingen dat complexe #financiële#strategische en ontwikkelvraagstukken begeleidt in het domein van ruimte, #vastgoed en #energie. Het waren 3 mooie workshops met nieuwe contacten.

Zien we je de volgende keer ook bij een KEK evenement?

#people#energy#event

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *