Partnerschap met EBN

EBN gaat een partnerschap aan met de Klimaat en Energiekoepel, KEK. KEK is een netwerk van Young Professionals die werken aan klimaat- en energievraagstukken. Ons netwerk is van grote meerwaarde als het gaat om de uitwisseling van kennis en ervaring. Ook EBN zag de meerwaarde van dit netwerk. In november 2022 heeft EBN hun klimaatstatement gepresenteerd op het KEK CEO event, gehost door EBN. Dit klimaatstatement en CEO event (tevens gehost door EBN) waren de aanleiding voor een meer structurele samenwerking.De komende anderhalf jaar zullen we samen vorm geven aan dit partnerschap. Hopelijk kunnen we elkaar verder inspireren en biedt dit een extra platform voor uitwisseling.

(Het partnerschap is tot stand gekomen vanuit het KEK partnerschappen team met Jurgen Pennings en Jelle Bade)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *