Kom impact maken bij Vattenfall!

Over een paar weken gaat de pilot van het Vattenfall Green Team van start. Dit project is een samenwerking tussen Vattenfall en KEK om de young professionals binnen Vattenfall specifieke duurzaamheidsprojecten te laten aanpakken. Doordat het Green Team direct contact heeft met de directie kunnen de resultaten ook echt in de praktijk gebracht worden, wanneer deze positief blijken. Een heel gaaf project om impact te maken, waarbij we jullie expertise goed kunnen gebruiken!

De rol van KEK is om de projectteams te helpen als klankbord om ideeën te testen, connecties te zoeken en inzichten te delen. Er is ruimte voor ongeveer tien ambassadeurs die in de komende maanden een aantal keer een meeting zal hebben met het projectteam om inzichten en kennis te delen. Denk aan een soort RvA voor het Green Team van Vattenfall. Door met de teams (4-5 mensen) samen te werken versterk je je netwerk en help je Vattenfall een stukje duurzamer te maken.

De eerste kennismaking met de teams is ergens de komende 3 weken. Daarna zullen er 2 tot 4 meetings in de komende maanden plaatsvinden. Dit zal dus ongeveer 1 tot 2 uur per maand kosten. Het hele project loopt tot de zomer. Door mee te doen, kun je direct bijdragen aan het duurzamer maken van een grote speler in de markt.

We zoeken 10 ambassadeurs die mee willen denk over de volgende onderwerpen:

  • Trends in duurzaamheid; vraagt om een brede blik op ontwikkelingen en kansen in duurzaamheid.
  • Cost of pollution; gaat om mensen met kennis van Life Cycle Analysis, carbon pricing, materialen & processen.
  • Duurzame tijdelijke warmte; waarbij wordt gekeken naar ideeën op dit gebied, maar ook kennis over beleidsvorming bij o.a. gemeenten is zeer nuttig.

Is je interesse gewekt, wil je meedoen en/of meer informatie? Stuur vóór 8 april een mailtje naar partnerschappen@klimaatenergiekoepel.nl of benader Gjalt Annega via Linkedin/Whatsapp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *