Industrie manifest

kernwaardes van het industrie team van KEK

Het Industrie Manifest: 14 Young Professionals, 1 gezamenlijk geluid als input voor het Klimaatakkoord. Ons doel? Een bijdrage leveren aan een robuust Klimaatakkoord, waar onze generatie het volste vertrouwen in kan hebben.

Een CO2-neutrale industrie biedt kansen. Kansen voor innovatie, circulariteit en de groei van een sterke, welvarende economie. Als jonge generatie willen wij deze kansen omarmen, om ervoor te zorgen dat Nederland in 2050 de schoonste en meest innovatieve industrie ter wereld heeft.

In dit manifest laten wij, het industrie kernteam van de Klimaat en Energie Koepel, zien wat er volgens ons nodig is om deze ambitieuze, maar noodzakelijke toekomst te bereiken. Onderwerpen die in ons Industrie Manifest aanbod komen zijn onder andere:

  • De aanstelling van een Delta Commissaris Energietransitie
  • Een pleidooi voor Ex’tax
  • Het denken in functie in plaats van proces

Benieuwd naar wat wij te vertellen hebben? Lees dan ons manifest hier! Reacties en vragen zijn welkom via industrie@klimaatenergiekoepel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *