Even voorstellen: Onze tafelverbinders Mobiliteit en Industrie!

Onze zogenoemde ’tafelverbinders’ zijn sinds kort bekend en volop aan de slag om de stem van de jonge professionals in te brengen in de onderhandelingen van het Klimaatakkoord. Wie zijn deze toptalenten? De komende tijd stellen we ze één voor één aan je voor!

Vandaag niet één, maar twee nieuwe gezichten: Harm-Jan Idema (APPM Management Consultants) is onze tafelverbinder Mobiliteit en Carlijne Mouthaan (TransitieCoalitie) is tafelverbinder Industrie!

Harm-Jan Idema werkt voor APPM management consultants als internationaal adviseur / conceptontwikkelaar smart en green mobility. Hij is gepassioneerd en ziet zich als onderdeel van een generatie die de toekomst van mobiliteit totaal gaat veranderen én ervaren. “Mobiliteit waar je deel van uit wil maken. Stel je eens voor dat door zelfrijdende auto’s verplaatsen voor iedereen geen enkel probleem meer is. Dit is een nog grotere ontwikkeling dan wat internet heeft betekent!”

Voor mobiliteit is de opgave ‘relatief eenvoudig’. De doelstellingen voor het energieakkoord gaan we zeker halen, aldus Harm-Jan. Hij hoopt het klimaatakkoord met de KEK-mobiliteitstafel nog ambitieuzer en vooruitstrevender wordt en samen het nieuwe normaal voor duurzame en slimme mobiliteit neerzet.

“Voor mobiliteit is de opgave ‘relatief eenvoudig’. De doelstellingen voor het energieakkoord gaan we zeker halen.” ​

Carlijne Mouthaan is gepassioneerd over energie en energietransitie en dat merk je! Al een aantal jaar is ze nauw betrokken bij de TransitieCoalitie, een initiatief van meerdere bedrijven die zich inzetten voor een versnelling van de energietransitie. Carlijne gelooft dat de energietransitie kansen biedt voor Nederland, maar begrijpt ook dat er een grote uitdaging voor ons staat, niet in de laatste plaats voor de Nederlandse industrie. De industrie zorgt voor vele banen en economische welvaart, wat van groot belang is voor ons land. Daarom werkt het KEK industrie team o.l.v. Carlijne aan toekomstbestendig Klimaatakkoord met veel groene en groeiende welvaart!

Carlijne gelooft dat de energietransitie kansen biedt voor Nederland, maar begrijpt ook dat er een grote uitdaging voor ons staat, niet in de laatste plaats voor de Nederlandse industrie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *