Jong Professional: Bron van Energie

Door Sjoerd Robertson

De energie van jonge professionals inzetten als bron van inspiratie en actie in de energietransitie, dat is mijn doel voor KEK. De energietransitie is al lang geen technische uitdaging meer, maar vraagt om sociale innovatie en een flinke dosis omdenken. Daar zijn wij als jonge professionals goed in en dat gaan wij laten zien binnen het Klimaat- en Energieakkoord; maar daar stopt het niet!

Als Adviseur Energietransitie bij Liander verbind ik techniek en de mensen net als dat wij als bedrijf opwek en verbruik aan elkaar verbinden. Deze verbinding wil ik ook gaan vormen tussen jonge professionals van verschillende bedrijven en sectoren, om van elkaar te leren en om samen te werken. Ik werk graag met jullie samen op thema’s omtrent draagvlak van de energietransitie en de problematiek rondom een tekort aan geschoold personeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *